Voeding en management

Jij wilt alles weten over voeding en de handel hierin. Van grondstoffen en productie tot de verkoop. Jij wilt ervoor zorgen dat er goede voeding op het bord van de consument komt. Kwaliteit is het belangrijkste aspect van jouw werk. Je produceert o.a. voedingsmiddelen die aan verschillende kwaliteitseisen voldoen. Dat betekent voor jou dat je hygiënisch moet werken en nauwgezet kwaliteits- en controlesystemen moet hanteren. Vanwege de commerciële belangen is behalve productkwaliteit en innovatie ook een efficiënte en kostenbewuste productie belangrijk. Natuurlijk ben je hier ten alle tijden bewust van. Je verbetert het product en proces waar mogelijk. Ook plan en begeleid je de dagelijkse werkzaamheden. Vaak maak je onderdeel uit van een team met mensen vanuit verschillende disciplines. Als manager voeding heb je leidinggevende werkzaamheden. Jouw klanten verlangen steeds meer informatie over herkomst en samenstelling van producten. Ze willen een goed, smakelijk, betrouwbaar, eerlijk en veilig product.

Kijk voor opleidingen en informatie bij een school bij jou in de buurt.