Daily Mirror 17 mei 2018

Bloemdocenten Wellantcollege in het nieuws in Sri Lanka

Bloemdocenten Wellantcollege in het nieuws in Sri Lanka

Docenten Diane Smit en Rita van Ramshorst van Wellantcollege hebben op uitnodiging van de Nederlandse ambassade een bloemschikworkshop in Sri Lanka geleid. Er namen 36 jonge professionals deel aan de workshop en het evenement haalde in Sri Lanka maar liefst 16 kranten, 11 nieuws websites en 5 TV zenders.

Hun aanwezigheid was onderdeel van een serie evenementen die de ambassade heeft georganiseerd om de bloemensector in Sri Lanka en Nederland te eren. Het programma bestond uit een bloemschik wedstrijd, een expositie, en een trainingsworkshop met bloemspecialisten van het Nederlandse Wellant College.

 

Het evenement werd geopend met een speech van Ambassadeur Doornewaard: "Nederland staat bekend om zijn expertise en innovaties binnen de bloemensector en er is veel potentieel voor samenwerkingen tussen Nederland en Sri Lanka. Evenementen als deze zijn een voorbeeld van het motto van de samenwerking tussen Sri Lanka en Nederland: ‘Sri Lanka – The Netherlands: Old Friends – New Trends’.”Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws