Hoefslag 17 september 2019

Hester Bransen van Wellant Hippisch Docent/ Instructeur van het jaar

Hester Bransen van Wellant Hippisch Docent/ Instructeur van het jaar

Op het grote KNHS instructeurscongres op Horse Event in Expo Haarlemmermeer werd afgelopen zondag voor de eerste keer de ‘Hippische docent/instructeur van het jaar’ gekozen. Hester Bransen van het bedrijf ‘Ruitergevoel’ was de gelukkige winnares.Ze combineert ondernemerschap met docentschap bij het Wellantcollege in Houten.

Jury voorzitter Gonneke Leereveld: “Er waren bijna 100 deelnemers aan de verkiezing ‘Hippische docent/instructeur van het Jaar’. Zij waren aangemeld door hun school, vereniging of manege. Allemaal hebben ze een passie en liefde voor hun vak, wat de keuze heel moeilijk maakte. Samen met mijn mede-juryleden, Patrick van der Meer en MBO hoofd docent Johan Folmer, hebben wij alle aanmeldingen zorgvuldig bekeken en beoordeeld. de beoordeling was aan de hand van het reglement dat de organiserende Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten) hiervoor had vastgesteld.”

Gedrevenheid
De jury was onder de indruk van de gedrevenheid van de winnares. “Hester Bransen heeft niet alleen passie voor haar vak, maar inspireert en deelt haar kennis met duizenden ruiters via haar online cursussen en e-book. 


Ga naar originele nieuwsbericht

Meer nieuws